Explicit Language Viewer Discretion Advised!

THE ART BELOW CONTENTS ADULT LANGUAGE AND EXPLICIT IMAGES. PLEASE, WE RECOMEND NOT TO SEE IF YOU'RE A CHILD OR A PERSON WITH HIGH MORALS.

lunes, 13 de septiembre de 2010

Allò important no és ser home o dona, allò realmente importante és aproximar-nos al que realment voldríem arribar a ser

L’obertura de la programació anava a càrrec de Manuel Velandia Mora, amb la seua exposició fotogràfica i performance organitzades pel Col·lectiu comarcal DIVERSA-MENT. Al llarg del comentari que feia sobre la relació de fotos, Velandia contava que “els objectes són susceptibles de diferents interpretacions d’acord amb la llum, la proximitat, la relectura que en fem i dels paràmetres d’interpretació que hi usem”.

De fet, l’artista juga amb plànols de coses conegudes de tots però confusos en aproximar-nos a ells per tal de comparar-ho amb el fet transsexual: “Allò important no és ser home o dona, allò realment important és estar sent... aproximar-nos al que realment voldríem arribar a ser”, sentenciava l’artista colombià, exiliat per motius sexuals.

Núria Arnau, han destacat i conviden a tota la ciutadania -més enllà de la pròxima al món lesbià, gai, transsexual i bisexual- per conéixer la "desfavorable situació en què viu tot aquest col·lectiu en una societat que necessita encara molta informació per lliurar-se dels prejudicis en què vivim instal·lats” , declarava la republicana en l’acte d’aquesta vesprada al Centre Cívic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario